Affärsprocesser via webben

plug
Webben kan bli din viktigaste medarbetare, säljare, ordermottagare eller administratör. Vaken dygnet runt och står alltid till tjänst. Presenterar nyheter, svarar på frågor, tar emot ärenden och beställningar och kan sköta en hel butik.
 
24365
Webbshoppar, reseföretag, bokningar och banker, försäkringsbolag och flera myndigheter, är exempel på verksamheter som flyttat ut vitala delar av sin affärs- eller verksamhetsprocess till webben. Webben kan mer och mer.
En webbapplikation är en programvara som vilken programvara som helst, med den skillnaden att den är inbyggd i en webblösning och nåbar via Internet (eller intranätet). Google Apps är ett exempel bland många webbapplikationer som känns och fungerar som riktiga program brukar.
Med det vill vi säga att vi kan skapa avancerad funktionalitet på webben idag. Funktionalitet som kan ersätta de system du använder idag eller erbjuda en väsentlig utökning av dem. Vi menar inte att du ska lägga bokföringen på webben. Utan snarare de processer, eller delar av processer, som har med dina kunder, partners och leverantörer att göra. På vilket sätt skulle webben kunna vara mer till nytta för dem? Och på vilket sätt skulle det förenkla och avlasta er internt?
Det kan till och med vara så att webben erbjuder möjligheter att utveckla helt nya affärsområden och möjligheter.
Fundera på det. Hör sedan av dig så träffas vi och har ett idé- och utvecklingssamtal om din medarbetare nätet. Ring 070-312 65 09.
#inlineditbutton