Atlas Intrawebb

lock2
När vi pratar om webben tänker de flesta av oss på den publika webbsajten på nätet. Men en webbsajt kan ha en lika viktigt insida som inte är publik. En insida med olika nivåer av information och funktionalitet, beroende på vem som loggar in. Vi kallar det intrawebb.
 
Med skyddade webbsidor för vissa användargrupper bygger du enkelt en intrawebb, t ex informationssidor för personal, speciella sidor för partners, styrelsen, återförsäljare, klubbmedlemmar, kunder eller andra kategorier.
Testar denna text
Dessa skyddade sidor är som vilka webbsidor som helst och kan innehålla intern information, nyheter, kalender, bilder och utbildningsfilmer, nedladdningsbara filer, diskussionsforum, frågor och svar, anmälningsformulär, bloggar med mera. Men den vanlige besökaren kan inte hitta sidorna. För att nå dem måste man vara inloggad och tillhöra en speciell användargrupp. Först då syns menyerna till dessa sidor.
Mailinglistor och nyhetsbrev
Vore det inte bekvämt att när du skapar en nyhet eller en ny viktig webbsida på din sajt, också kunna maila ut den som ett nyhetsbrev till dina kunder, din personal, dina partners eller de företag du bearbetar? Det gör du enkelt med Atlas Mailingfunktion. Du kan med några få klick skicka sidan som ett HTML-mail till dina olika användargrupper eller till en valfri maillista du skapat, eller till de adresser du har i CRM-modulen.
Kalender med evenemangsfunktion
Atlas har en kalendermodul. I den lägger du upp aktviteter, mässor, kunddagar, utbildningar med mera. Du kan ha en eller fler kalendrar på din webb, både publika och interna. Kalendern kan användas för anmälningar, inbjudningar och uppföljning av dina evenemang.
Ärendehantering - Support
Med Atlas Supportlogg får du ett komplett ärendehanteringssystem som kan vara publikt eller tillgängligt för vissa användargrupper. Systemet loggar alla inlägg i ärendendet och meddelar via e-post när något skett i ärendet.
#inlineditbutton