Det bara fungerar

En vacker och välstrukturerad fasad, användarvänlig och nyttig för kunderna. Bakom fasaden en vältrimmad och spinnande motor, en webbplattform som ger webben dess kraft och förmåga.
Den bara fungerar.

Vi bygger webbar för företag, organisationer och föreningar. Vi bygger små och stora sajter, enkla och komplexa. Företagswebbar, säljwebbar, förenings- och medlemswebbar, communities, portaler och webbapplikationer för olika affärsprocesser. Vi gör det med en och samma verktygslåda – Atlas CMS.
Atlas är en modern, dynamisk och mycket flexibel webbutvecklingsplattform. Den påminner om en Legolåda med olika typer av bitar. Atlas består av databaser, programmoduler och webbfunktioner. Ur denna låda kan vi montera samman både små enkla webbar eller stora och mycket komplexa webblösningar, utifrån varje kunds behov. Ocn när det behövs så skapar vi kundanpassade byggbitar eller modifierar befintliga. Det betyder att din Atlaswebb kan växa i takt med din affärsutveckling.
Du som ska arbeta med din webb har full kontroll på allt innehåll, på menyer och struktur och kan enkelt lägga till nya avdelningar, nya artikelkategorier med mera. Atlas har ett avancerat rättighetssystem så ni kan vara många som bidrar med olika innhåll på webben. All daglig redigering görs direkt på webbsidan och du kan redigera och uppdatera från vilken dator som helst. Det enda du behöver är en modern webbläsare och en Internetförbindelse.
Klicka på någon av länkarna för att läsa mer om de webblösningar vi levererar.
gear
Web as a Service
 
Web as a Service innebär att du inte behöver investera i servrar och hårdvara. Drift, hosting, backup och bandbredd tar vi hand om. Förutom grundutbildningen som ingår har du också fri tillgång till online Support.

Web as a Service innebär lägre investeringar och startkostnader, inga underhållskostnader och en fast månadskostnad.

  • Kundanpassad design och struktur
  • Löpande system- och moduluppdateringar
  • Hosting, backup, Internet-redundans
  • Webbstatistik via Google Analytics
  • Online dokumentation och Support
  • Utveckling av kundspecifika funktioner
  • Kontroll över allt innehåll
#inlineditbutton