map

Documentation

Marknadsdatabas (old)

Sök-API

Man kan nu söka i Anslutamotorn och Marknadsdatabasen via ett API för att komma åt det från er egen webblösning på koncernwebben till exempel. Adressen till API:et är "/admin/edit/citynetadressess/plain/connected" på er egen server, så har ni domänen "www.company.com" så når ni API:et på
http://www.company.com/admin/edit/citynetadressess/plain/connected
All kommunikation via API:et sker via autensiering, det gör ni via documentation AXA: Atlas XML API, allt data skall skickas som ISO 8859-1.

search

Specifikation Den enda funktionen i API:et är att skicka in en sökning, och man får svaret som XML med alla adresser som matchar och status för adressen