Kraftfull och långsiktig webblösning

Man byter inte webblösning som man byter skjorta. För de allra flesta gäller det att hitta en lösning man trivs att arbeta med, som är flexibel och smidigt kan förändra sig när förutsättningarna förändras. Men också en lösning att växa i för framtiden, som bygger på trygga industristandarder, modern webbteknik och öppna lösningar mot omvärlden.
Det är Atlas CMS i ett nötskal.
 
Atlas CMS (Content Management System eller Innehållssystem) är en teknisk webbplattform utvecklad av eklundh.com. Med hjälp av Atlas kan vi bygga och drifta webbsajter och utveckla en mångfald med funktionsmoduler som ger webben dess nytta, förutom redaktionella informationssidor.
Fakta
Atlas CMS som är en s k Web 2.0-lösning, helt databasdrivet och bygger på öppna industristandarder som PHP, AJAX, Javascript, JQuery, MySQL, CSS, HTML 5, Apache webserver och data kan synkroniseras, importeras och exporteras via XML eller speciella API:n. Atlas är plattformsoberoende och fungerar i alla moderna webbläsare i Windows, MacOSX och Linux samt i iPads och smartphones.
Användargränssnitt
En Atlaswebb är enkel att administrera och redigera. All administration sker via en vanlig webbläsare och en Internetanslutning. Inga speciella kunskaper om HTML eller serverscript erfordras, merparten av den löpande redigeringen sker via formulär direkt på den webbsida man vill arbeta med. Du har full kontroll över allt innehåll, menyer, struktur och rättigheter.
Design
Webben kan i princip ges den utformning du vill ha och anpassas till företagets grafiska profil.
Månganvändarsystem
En Atlaswebb kan ha obegränsat antal användare (dvs registrerade medlemmar som har rättigheter att producera innehåll på sajten). Var och ens rättigheter styrs via ett avancerat rättighetssystem, både individuellt och med gruppaccesser. Därför kan du skapa både en extern webb men också interna sidor och funktioner för vissa inloggade kategorier, t ex personal, styrelse eller partners.
Leveranstid
En utvecklingsserver kan vara uppe inom ett par veckor och en färdig webb inom 4-8 veckor.
Hosting
Webben hostas av eklundh.com så du behöver inte investera i någon hårdvara. Du betalar en månatlig hostingkostnad för drift, backup och Internetaccess.
Uppdateringar
Grundsystemet i Atlas uppdateras löpande och ingår i den avgift du betalar. Du kan själv vara med och påverka utvecklingsarbetet genom att ge oss feedback och framföra dina synpunkter och idéer. Våra användare är våra viktigaste utvecklare.
Kundspecifika moduler
I Atlas är det relativt lätt att bygga specialfunktioner utifrån dina önskemål. Utifrån en kravspecifikation lämnar vi alltid fasta offerter på kundspecifik utveckling. Mer generella moduler utvecklas löpande och du får automatiskt del av dessa.
Utbildning och Support
Kostnadsfri utbildning ingår med varje leverans. Därtill kan ytterligare utbildningstillfällen köpas vid behöv. Efter leverans ingår kostnadsfri support via online ärendehanteringssystemet SupportLoggen.
Nära till utvecklingsavdelningen
En fördel är att vi finns nära dig och är lättillgängliga. Vi kan snabbt svara på frågor, fixa till problem och förbättra din webblösning.
Image
Klicka på knapparna nedan för att läsa mer
#inlineditbutton