plug

Documentation

API-rättigheter

Använd den här modulen för att skapa API-användare och ge dem rättighet att använda API-applikationer. Se till att skapa användaren först och sedan söker du upp honom eller henne när du skapar en ny rättighet här.
Sedan anger du de IP-adresser som användaren kommer använda för att ansluta mot applikationen och slutligen vilken applikation som ska användas. Var noga med att du väljer en användare vars emailadress går till en person som är ansvarig för implementationen av API:et eftersom det är dit vi skickar nyheter och förändringar i API:et
Se dokumentationen för varje separat applikation för specifikation för hur den ska anropas. Notera att API-nyckel genereras från användarens lösenord och e-post, så om någon av dessa ändras så ändras även API-nyckeln.