project

Documentation

Projekt

Startsidan

Startsidan visar de senaste händelserna i projektrummet. Du tömmer listan genom att klicka på "Rensa".
I menyn hittar du följande funktioner:

Uppgifter

I Projektrummet kan du skapa aktiviteter "Att Göra". Du kan tilldela dem till någon ansvarig, sätta prio och deadline och koppla de till en viss mapp i din mappstruktur. Menyn Uppgifter visar alla uppgifter i projektrummet i en processtatusvy som Inkorg, Att Göra, Aktiv, Leveransklar eller Färdig.

Filer

Menyn Filer visar alla filer som finns i Projektrummet fördelat på mappar.

Diskussioner

Visar alla pågående diskussioner.

Medlemmar

Visar alla medlemmar där du kan lägga till och ta bort medlemmar.

Mappar

Här visas den mappstruktur med huvud- och undermappar du skapat. Under varje mappnamn visas hur många uppgifter, filer och diskussioner det finns i mappen. Klicka på någon av dem för att se innehållet.

Seletera urvalet

Du kan selektera urvalet i vissa visningsvyer genom att välja Mapp, Status eller Ansvarig. Gör dina val och klicka på Sök för att ladda resultatet.