Tjänster

Stadsnätsportalen > För medlemmar > Tjänster här ser ni en listvy med alla era tjänster.

Redigera/lägg till tjänst

1. Välj kundkategori
  2. Befintliga tjänster Klicka på tjänst för att redigera
  3. Klicka på lägg till för att skapa ny tjänst

Tjänsteinformation

När ni klickat på Lägg till eller på en befintlig tjänst för att redigera kommer ni till ett formulär där ni anger grundinformation för tjänsten
  1. Klicka på första fliken Information
  2. Namn på tjänsten
  3. Ange kundkategori, privatpersoner, företag, fastighet etc.
  4. Ange tjänstekategori T.ex. Internet, telefoni, TV, etc. Fäll ut respektive kategori för att se fler val och specificera leveranssätt. För Pakettjänster väljer du helt enkelt de kategorier som ska ingå i tjänsten.
  5. Ange om tjänsten ska ha tillvalstjänster
  6. Ange om tjänsten kräver en internettjänst
  7. Om TV-tjänst: Ange om tjänsten är TV-plattform, Grundpaket eller Tillvalspaket
  8. Om internettjänst: Ange Hastighet för ner- och uppladdning
  9. Status Aktiv eller ej Aktiv
  10. Spara / Uppdatera

Tjänstebeskrivning

1. Klicka på fliken Tjänstebeskrivning
  2. Rubrik Visas i Tjänstens beskrivning i Tjänsteguiden
  3. Beskrivning Visas i Tjänstens beskrivning i Tjänsteguiden
  4. Beställnings-epostadress Ange avvikande beställnings-epost för tjänsten
  5. Startpris Ange tjänstens startpris
  6. Månadspris Ange tjänstens ordinarie månadspris
  7. Uppsägningstid Välj 0 - 24 mån uppsägningstid
  8. Bindningstid Välj 0 - 48 mån bindningstid
  9. PDF Här kan i ladda upp ett PDF-dokument till tjänstebeskrivningen
  10. Bild Här kan ni ladda upp en bild till tjänstebeskrivningen. Helst minst 500 pixlar bred.
  11. Tillåt direktaktivering
  12. Inaktivera beställningsfunktionen

Internetspecifika inställningar

Har ni valt kategori Internet för tjänsten visas Internetspecifika val under tjänstebeskrivningen. Här anger ni om Mailkonton, Lagringsutrymme, Brandvägg och Virusskydd ingår.

TV-specifika inställningar

Har ni valt kategori TV för tjänsten visas TV-specifika val under tjänstebeskrivningen, t.ex. Kort- och Box-priser samt vilka kanaler som ska ingå.

Kryssa för kanaler i listan, ni kan även söka efter kanaler för att filtrera listan och slippa scrolla.

Stadsnätswebben sköter underhållet av kanaler. Om ni saknar någon kanal eller hittar felaktig information/logga, meddela oss! Läs mer här: documentation Redigera & lägga till TV-kanaler

Telefonispecifika inställningar

Har ni valt kategori Telefoni för tjänsten visas Telefonispecifika val under tjänstebeskrivningen.

Stadsnät

Under fliken Stadsnät väljer ni vilka nät ni vill skjuta ut tjänsten till. Kryssa för nät och klicka på Spara längst ner under listan.

Lokala avvikelser

Under fliken avvikelser kan ni ändra information i tjänster i ett eller flera specifika nät. I sökrutan kan ni söka efter Stadsnät eller andra parametrar som t.ex. startavgift.
I nästa vy väljer ni vilka parametrar som ska ändras och i vilka nät.
  1. Välj kundkategori
  2. Aktuell tjänst
  3. Välj vilket eller vilka stadsnät som avvikelsen ska gälla för
  4. Välj vilken information/parameter som ska ändras
  5. Klicka på spara
I sista steget genomför ni aktuell förändring och klickar på spara. Exempel nedan visar avvikande Boxpris.