Kampanjer

I tjänstekanonen kan Tjänsteleverantörer skapa kampanjer för alla slags tjänster. T.ex. rabatter, mervärde i form av produkter etc.

Skapa kampanj
Gå till Stadsnätsportalen > För medlemmar > Kampanjer
  1. Välj kundkategori
  2. Befintliga kampanjer
  3. Klicka på Lägg till för att skapa ny kampanj

Kampanjformuläret
  1. Rubrik T.ex: 3 mån gratis!!! Visas när man klickar på kampanjen
  2. Kort rubrik Visas i tjänstelistningen
  3. Erbjudande-ID ID för aktuell kampanj, visas ej mot kund
  4. Text Text för kampanjen
  5. Kort text
  6. Url
  7. Bild för kampanjen. Visas i kampanjpresentation
  8. Bakgrund Bildmått 570x180 pixlar, håll ev budskap inom 310 pixlar från högerkanten. Visas på tjänsteguidens förstasida
  9. Börjar/Stopp Start och slutdatum för kampanjen
  10. Status Aktiv eller inaktiv
  11. Värde Se separat bild nedan
  12. Tjänster Välj vilka tjänster som ska ha kampanjen
  13. Klicka på Uppdatera

Värde
Följande fält påverkar kampanjens värde, t.e.x. rabatter, mervärde i form av medföljande produkter o.dyl. Här påverkar ni även tjänstens bindningstid och uppsägningstid.
  1. Rubrik T.ex: 3 mån gratis!!! Visas när man klickar på kampanjen
  2. Kort rubrik Visas i tjänstelistningen
  3. Erbjudande-ID ID för aktuell kampanj, visas ej mot kund
  4. Text Text för kampanjen
  5. Kort text
  6. Url
  7. Bild för kampanjen. Visas i kampanjpresentation
  8. Bakgrund Bildmått 570x180 pixlar, håll ev budskap inom 310 pixlar från högerkanten. Visas på tjänsteguidens förstasida
  9. Börjar/Stopp Start och slutdatum för kampanjen
  10. Status Aktiv eller inaktiv
  11. Värde Se separat bild nedan
  12. Tjänster Välj vilka tjänster som ska ha kampanjen
  13. Klicka på Uppdatera

Stadsnät
När kampanjen är sparad är det möjligt att redigera vilka stadsnät kampanjen ska gälla. Klicka på kampanjen för att redigera och sen på pennan till höger om aktuell tjänst för att välja stadsnät. OBS! väljs inget stadsnät skjuts kampanjen ut till alla nät som har aktuell tjänst!