Tickets / supportärenden

17 feb 15:36
Här kommer en öppen fråga till våra Stadsnätskunder vad gäller era kommunikationer gentemot Tjänsteleverantörer. Vi är ju inte insatta i hur det fungerar för er idag och är lite fundersamma om det finns behov här som vi kan hjälpa er med.
Det gäller supportärenden mellan TL och KO och tvärtom, har ni idag ett fungerande system som alla TL använder sig av eller skiljer det sig från Stadsnät till Stadsnät och TL till TL? Vi tänker framförallt på frågor om anslutningar och tjänster så klart.
ON-API har en "tickets"-funktion men få verkar stödja den, men tanken är god. Dock är det dumt att oss att uppfinna hjulet på nytt om ni redan idag har ett system.
Tanken är en funktion via er hemsida/admin/API där ni kan skapa ett nytt supportärende i samband med en tjänst eller en beställning, som TL kan läsa i Stadsnätsportalen samt via API (ON-API och vår egen API-lösning). Sedan kan både meddelanden och status uppdateras av båda parter. Om man inte tar fram ett API för det så får man notifieringar via mail till exempel.
Frågan är om det skulle användas eller inte, vad har ni för system idag (kommentera gärna) och fungerar dem bra? Då våra SWAT's uteblir så blir dessa frågor i det här formatet, så vi hoppas vi kan få bra med feedback från er.
3 Kommentarer
  • comment
    Edna Mello Hello, Send unli... LifeMailNow.com 13 apr 04:15
  • comment
    Rakel Lindqvist I Openbit har vi migrerat till Maintr... 17 feb 16:01
  • comment
    Pär Wrångemyr Hej, i vårt nät lägger Tjänstelev... 17 feb 15:54