user

Documentation

Användare
Nyheter
  • Uppdatering databaser
    2016-11-18
    Uppdatering databaser
    Vi jobbar med att förbättra Atlas kontinuerligt och den senaste genomgången har varit fokuserat på hur vi kommunicerar med vår databasserver.
  • Byta lösenord
    2014-09-18
    Byta lösenord
    Admin kan numera byta lösenord på en användare, och välja om det nya lösenordet ska mailas ut.
  • Nya profilsidor
    2013-06-05
    Nya profilsidor
    Profilsidor i Atlas (för communitysidor) är nu uppdaterade och använder den funktion som enbart Beta-sidor tidigare använt.
  • Spamskydd i medlemsresgitreringen
    2008-02-26
    Spamskydd i medlemsresgitreringen
    Nu är spamskydd på per default för medlemsregistreringen
  • Bug i medlemsedit
    2004-05-19
    Bug i medlemsedit
    Fixade en bugg i medlemsedit som gjorde att vem som helst kunde redigera en annan användares info.
  • Rensning av icke aktiverade medlemmar
    2004-04-29
    Rensning av icke aktiverade medlemmar
    Atlas rensar nu automatiskt bort medlemmar som inte aktiverat sitt konto (efter registrering) på två veckor.
  • Mina forum
    2004-03-10
    Mina forum
    Nu syns de senaste trådarna en medlem startat på medlemmens infosida.
  • Meddelanden kan raderas
    2004-03-10
    Meddelanden kan raderas
    Nu kan medlemmar radera sina meddelanden, samt att meddelande-vyn har två flikar. En för lästa och en för olästa meddelanden.
  • Medlemsinfo
    2004-02-24
    Medlemsinfo
    Medlemmar kan nu själva byta smeknamn och email till sitt konto
  • Enkät för medlemmar
    2004-02-10
    Enkät för medlemmar
    Ett flexibelt frågeformulär som medlemmar kan fylla i och som är sökbart.
  • 2003-12-21
    "Gör just nu"
    Medlemmar kan numera, via Online!-fönstret, berätta vad dom gör just nu. Detta skapas också automatiskt när man surfar på siten.
  • Chat
    2003-12-21
    Chat
    Atlas har nu en online chat för medlemmar
  • Meddelanden
    2003-12-10
    Meddelanden
    Nu kan medlemmar skicka meddelanden till varandra.
  • Sen Senast uppdaterad
    2003-12-08
    Sen Senast uppdaterad
    Sen Senast grupperar nu allt som är nytt om det är över 40 nyheter