Skapa kort URL för Tjänsteguiden

2019-03-11
Screenshot_2019-03-11_at_154710
Nu finns det en ny funktion i Tjänsteguiden, där admin kan snabbt skapa en kort URL för en specifik listning eller tjänstebeskrivning. Tanken är att till exempel kundtjänst har en kund på tråden och hjälper dem hitta rätt tjänst, och i stället för att be kunden klicka likadant som dom gör så kan dom skapa en kort version av adressen, så att kunden bara behöver gå till till exempel "/jonas100" som då länkar dem till filterresultatet för alla 100mbit-tjänster från Bahnhof säger vi som exempel.
Längst ned på listsidorna samt tjänstebeskrivningarna så finns där nu en ny knapp som heter Create short URL. Den här länken visas bara om ni har omdirigerings-modulen på er sida (gratis, be oss aktivera den åt er via supportloggen vid behov) och öppnar då ett nytt litet fönster där ni kan skapa omdirigeringslänken. Det är förvalt med ett nonsens-ord som ni då redigerar att det ska stå "/jonas100" i stället, den inledande "/" är viktig!
Sedan kan ni be kunden surfa till den sidan och dom blir då vidareskickade till den filtreringen som ni var på. Smidigt!
0 Kommentarer
Kommenterar som gäst
#inlineditbutton